Οι χώροι μας

Ανακαλύψτε τους χώρους μας

Μέσα σε ένα καταπράσινο δεντρόφυτο χώρο έξι (6) στρεμμάτων βρίσκεται η πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων ΑΙΝΕΙΑΣ. Το κτίριο του πρώην γηροκομείου του Αγίου Νικολάου Βάρδας της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας, 2000 τετραγωνικών μέτρων, ανακαινίστηκε με μεράκι και σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Ως εκ τούτου δημιουργήθηκε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον με μοντέρνα αισθητική και σωστή λειτουργικότητα όλων των χώρων. Η δομή του τριώροφου κτιρίου έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργηθούν τέσσερις διαφορετικές πτέρυγες, πλήρως εξοπλισμένες,οι οποίες μπορούν να καλύψουν επαρκώς τις ανάγκες των διαφόρων περιστατικών που είμαστε εξειδικευμένοι να αναλάβουμε.

Η μονάδα μας διαθέτει 28 δωμάτια (τρίκλινα, δίκλινα, μονόκλινα και μία σουίτα),τα οποία έχουν τη δυνατότητα φιλοξενίας 62 ατόμων. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ξεχωριστό WC και κάθε όροφος διαθέτει ειδικά λουτρά για ΑΜΕΑ. Τα σαλόνια και οι τραπεζαρίες είναι υπερδιπλάσια των αναγκών του δυναμικού της μονάδας, καθώς λειτουργούν σε κάθε όροφο και καλύπτουν την ανάγκη για αυτονομία.

Στη Μονάδα μας λειτουργούν, επίσης, ιατρείο, φυσικοθεραπευτήριο, χώρος εκδηλώσεων, μαγειρεία, καθαριστήριο και λοιποί βοηθητικοί χώροι.
Βασική προτεραιότητα της Μονάδας αποτελεί το θέμα της ασφάλειας των φιλοξενούμενων και γι’ αυτό υπάρχει και ειδική μέριμνα, με την εικοσιτετράωρη φροντίδα και επίβλεψη από το προσωπικό, εξασφαλίζοντας την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση της οποιαδήποτε ανάγκης.

 

  Πληροφορίες
 Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων
Βάρδα Ηλείας
Τηλ. 26230 - 71589
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 138657225000
email: info@enias.gr

Street view

 

Log in