Ομάδες Φροντίδας

Ομάδες Φροντίδας

Ιατρική ομάδα.
Η ιατρική μας ομάδα απαρτίζεται από την επιστημονικά υπεύθυνο Ιατρό Ψυχίατρο και Ειδικό Παθολόγο. Επίσης, η Μονάδα μας συνεργάζεται με Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων καλύπτοντας άμεσα τις ανάγκες των ασθενών.

Ομάδα νοσηλείας
Την Ομάδα πλαισιώνουν Νοσηλευτές και Νοσηλεύτριες ΑΤΕΙ, Βοηθοί διετούς φοίτησης και Φροντιστές. Σκοπός της Ομάδας είναι η εφαρμογή όλων των αναγκαίων νοσηλευτικών πράξεων με φροντίδα και υπευθυνότητα.

Ομάδα σωματικής βελτίωσης και αποκατάστασης. 
Η Ομάδα απαρτίζεται από Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Βοηθό Φυσικοθεραπευτή. Με γνώμονα το αρχαίο ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιή» θεωρούμε ότι η σωματική βελτίωση με καθημερινή άσκηση και φυσικοθεραπεία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την καλή σωματική άρα και ψυχική υγεία των τροφίμων μας.

Ομάδα νοητικής άσκησης και δεξιοτήτων. 
Η Ομάδα αποτελείται από Ιατρό Ψυχίατρο και Κοινωνικό Λειτουργό. Έχοντας στόχο τη δημιουργική απασχόληση, την ενδυνάμωση και βελτίωση των νοητικών λειτουργειών, την κοινωνικοποίηση και τη ψυχαγωγία των τροφίμων δρα μέσω ποικίλων δραστηριοτήτων όπως ομαδικά παιχνίδια, ζωγραφική, κατασκευές, μουσική και χορό.

  Πληροφορίες
 Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων
Βάρδα Ηλείας
Τηλ. 26230 - 71589
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 138657225000
email: info@enias.gr

Street view

 

Log in